Ezt a szolgáltatást egy szőnyegtisztításra specializálódott céggel kötött megállapodás alapján vállaljuk. A szőnyegek méretei miatt speciális gépek szükségeltetnek ehhez a tevékenységhez, ezért nem tudjuk saját szalonunkban végezni ezt a tisztítást. Partner cégünk professzionális gépekkel, speciális tisztítószerekkel, szaktudással és több évtizedes tapasztalattal felvértezve néz szembe a kihívásokkal, eredményesen leküzdve azokat.

Mivel a szőnyegeket sokkal ritkábban tisztíttatják, mint más egyéb textíliákat, ezért ennél a szolgáltatásnál tudomásul kell venni, hogy bizonyos foltok nem távolíthatók el, mivel már annyira beszáradtak. A szőnyegek egyik része csak vegytisztítással, míg másik része mély mosással tisztítható, mellyel a szőnyegek belső rétegei is tisztává, poratka mentessé válnak.
Fontos információ, hogy bizonyos típusú szőnyegek szálai nem színtartóak, mely a színek lefogását, levérzését eredményezheti a tisztítás során. A kényelmetlenségek (szőnyegek felszedése, átvevőhöz szállítása) elkerülése véget otthon is tesztelhetjük szőnyegünk színtartását. Fehér nedves vászonnal dörzsöljük meg a bordó, kék, vagy egyéb intenzív színű mintázatnál a szőnyegünket. Ha a fehér vásznon a minta színe fedezhető fel, akkor nagy valószínűséggel fennáll a színlefogás veszélye, ami foltossá teszi, teheti szőnyegünket.

A nem színtartó szőnyegek tisztítását csak az ügyfél kockázatára vállaljuk.

Ezt a szolgáltatásunkat csak hosszabb – személyesen egyeztetett - határidőre tudjuk vállalni, mivel a tisztítást a szerződő partnerünk, Pécsen végzi.