Bérágynemű, ágynemű bérlés

Ne vásároljon, béreljen! - ágyneműbérlés kedvező feltételekkel!

Ágyneműbérlés kedvező feltételekkel!

A STODI Kft. megkezdte a bérágynemű szolgáltatást vezetett be magánszemélyek és vállalkozások számára. A szolgáltatás keretében vállaljuk ágyneműk kedvezményes bérbeadást (kaució megfizetése mellett), amely keretében az ágynemű fertőtlenítő mosása is megtörténik.

Bértextília - terítők, huzatok

Idei évben cégünk a megrendelői igények teljes körű kielégítése érdekében jelentős mennyiségű és széles választékú szállodai textíliákat  tart  raktáron,melyet  időről-időre a változó igényeknek megfelelően frissít.

Bértextília programunkkal olyan komplex megoldást kínálunk ,amellyel a textíliák  beszerzéséből, pótlásából, raktározásából, kezeléséből, selejtezéséből fakadó és minden egyéb anyagkezeléssel járó problémától mentesíteni tudjuk Partnereinket.

Bőrtisztítás, bőrfestés

Nappa-, velúr-, irha bőrből készült ruházati termékek tisztítását is vállaljuk. Ezek a termékek igen kényesek a tisztításra, csak szakember által szabad végeztetni, ha azt akarjuk, hogy a lehető legjobb eredményt kapjuk.
Mi egy országosan elismert céget bízunk meg ügyfeleink féltve óvott bőrruházatának tisztításával.
Miért más a bőr, mint a többi ruházati termék? Erre az alábbi ismertető ad Önöknek választ, ami tájékoztat arról is, hogy hogyan bánjunk a bőrruházati termékeinkkel, valamint arról, hogy milyen eredményt várhatunk el a tisztításától.  

Textil impregnálás

A textil és a bőr hidrofób és oleofób impregnálása nanotechnológiát használ.

A textil hosszantartó védelme víz, szenny, olaj és egyéb szennyeződés előtt.

Az impregnálás egy anyagkezelési művelet. Lényege valamely anyag átitatása egy másik anyaggal, az eredeti anyag valamely tulajdonságának megváltoztatása érdekében.

Mindennemű lakástextília tisztítása, mosása

Lakossági textíliák mosása

Lakossági ügyfeleink részére a mosás teljes skáláját kínáljuk.

Asztalneműk, ágyneműk, függönyök, egyéb lakástextíliák mellett alsó- és felsőruházati termékek mosását is vállaljuk, amennyiben a tisztítás ezen módját a kezelési útmutató, a textil KRESZ megengedi.
Szalonunkban kizárólag piperemosást végzünk, valamennyi ügyfelünk textíliáját egymástól elkülönítetten kezeljük.
Ennek megfelelően gépparkunkban megtalálhatók a kis kapacitású professzionális mosó- és szárítógépek is, melyek a programok sokaságával alkalmazkodnak az aktuálisan tisztítandó textíliák típusához, szennyezettségük mértékéhez. Korszerű belső kialakításuk révén kíméletesen távolítható el a szennyeződés a textíliákból. 
A makulátlan tisztaság eléréséhez a környezet - barát tisztítószerek mellett környezetkímélő technológiát alkalmazunk, melyet modern gépeink tesznek lehetővé.

Munkaruha bérbeadás

Szalonunk munkaruha bérbeadással olyan szolgáltatást nyújt cégeknek, vállalkozásoknak, mely mentesíti őket a dolgozói munkaruhákkal való mindennemű foglalkozástól, törődéstől, és így lehetővé válik számukra, hogy csak a saját cégük aktuális üzemeltetésre fókuszáljanak.

Biztosítja a jó megjelenést, közérzetet és teljesítményt, és alkalmazottainak mindig fix időpontban lesz elérhető a tiszta, karbantartott munkaruha. A vállalkozó időt és pénzt takaríthat meg a munkaruha karbantartásában, tisztításában, és felelős a környezetért. Az iparilag mosott ruhák kevesebb erőforrást fogyasztanak, és megfelelő napi ellátást biztosítanak a munkaruhák számára, ami maximalizálja az élettartamot. Megfelel a körforgásos gazdaságról szóló iránymutatásoknak, és hozzájárul a textilhulladék csökkentéséhez.

Ezen szolgáltatásunk keretében vállaljuk és végezzük:

Ruhajavítás

A textiltisztításhoz, textilápoláshoz szorosan hozzátartozó, leggyakrabban igényelt szolgáltatás a ruhajavítás. A tisztításra hozott ruhadarabok gyakran javításra szorulnak.

Elromlott rajtuk a zipzár, leszakadt a gomb, felfeslett a varrás, elszakadt a bélés, bő vagy szűk a nadrág vagy a szoknya, rövidebbre kell venni a nadrág szárát vagy a kabát ujját, és még sok-sok ezekhez hasonló, apró gondok szorulnak orvoslásra, melyeket szalonunkban a tisztítással egy időben megoldunk.

Szőnyegtisztítás

Ezt a szolgáltatást egy szőnyegtisztításra specializálódott céggel kötött megállapodás alapján vállaljuk. A szőnyegek méretei miatt speciális gépek szükségeltetnek ehhez a tevékenységhez, ezért nem tudjuk saját szalonunkban végezni ezt a tisztítást. Partner cégünk professzionális gépekkel, speciális tisztítószerekkel, szaktudással és több évtizedes tapasztalattal felvértezve néz szembe a kihívásokkal, eredményesen leküzdve azokat.

Textil festés

Szolgáltatásaink köréből ez a hagyományos tisztítóipari tevékenység sem marad ki. Legeredményesebben a természetes szálakból, pamutból, lenből, viszkózból, gyapjúból készült textíliák festhetők. 

Vegytisztítás

Ezt a szolgáltatást korszerű, computer vezérelésű, környezetkímélő, zárt rendszerben, perklór-etilénnel dolgozó, vegytisztító géppel végezzük. 

A vegytisztítást száraz tisztításnak is szokták nevezni, mivel a vegytisztítógépből tisztán kikerülő ruha száraz, nem nedves, mint a mosás után.