Fontos, hogy kényelmes legyen! - Házhozszállítás

Házhozszállítás
Cégünk 2015 második félévétől elkezdte a tisztítandó textíliák begyűjtéses és visszaszállításos rendszerben történő tisztítását, a piaci igényeket ezzel is jobban követve.

Felvevő helyek

Mohács
MOHÁCS Kossuth u 93.(a Penny mellett) 20/414-1029
Bóly
BÓLY Méteráru bolt Hősök tere 1. 20/213-8791
Pécs
PÉCS Patyolat- Textilszerviz Pécs Pláza 30/989-6427
BAJA
BAJA Rita Ruhajavító Dózsa György út 169. 70/455-4910
PAKS
PAKS Piactéri Ruhaszerviz Villány utca 4. (Piactér) 70/528-5431
Személyre szabott szolgáltatások!
Egyedi áron!

Idei évben cégünk a megrendelői igények teljes körű kielégítése érdekében jelentős mennyiségű és széles választékú szállodai textíliákat  tart  raktáron,melyet  időről-időre a változó igényeknek megfelelően frissít.

Bértextília programunkkal olyan komplex megoldást kínálunk ,amellyel a textíliák  beszerzéséből, pótlásából, raktározásából, kezeléséből, selejtezéséből fakadó és minden egyéb anyagkezeléssel járó problémától mentesíteni tudjuk Partnereinket.

Igény szerinti mennyiségben bocsátjuk rendelkezésre a megfelelő típusú, anyagú textileket , melyeknek tisztítást, javítását folyamatos szolgáltatásként nyújtjuk.

Bértextília szolgáltatásunk keretében lehetőséget biztosítunk hotelek, éttermek, kórházak vagy ipari termelő vállalatok részére, megfelelő minőségű és mennyiségű tiszta textil bérlésére. A textíliát bérelheti időszakosan a megnövekedett forgalom vagy egy rendezvény idejére, illetve hosszú távra folyamatosan, a saját textília kiváltására.

Bértextília programunk választása esetén Partnerünk saját tevékenységére koncentrálhat,a szállodai textíliákkal kapcsolatos minden gondot és ügyintézést cégünk profihoz méltó gondossággal levesz a válláról.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését ,nagyon szívesen felkeresnénk!

CSÖKKENTSE KÖLTSÉGEIT! NE VÁSÁROLJON, BÉRELJEN!

ÁGYNEMŰBÉRLÉS KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL!

A STODI Kft. 2016. január 1. napjától bérágynemű szolgáltatást vezetett be magánszemélyek és vállalkozások számára. A szolgáltatás keretében vállaljuk ágyneműk kedvezményes bérbeadást (kaució megfizetése mellett), amely keretében az ágynemű fertőtlenítő mosása is megtörténik

Szalonunk munkaruha bérbeadással olyan szolgáltatást nyújt cégeknek, vállalkozásoknak, mely mentesíti őket a dolgozói munkaruhákkal való mindennemű foglalkozástól, törődéstől, és így lehetővé válik számukra, hogy csak a saját cégük aktuális üzemeltetésre fókuszáljanak.

A textiltisztításhoz, textilápoláshoz szorosan hozzátartozó, leggyakrabban igényelt szolgáltatás a ruhajavítás.

Szolgáltatásaink köréből ez a hagyományos tisztítóipari tevékenység sem marad ki. Legeredményesebben a természetes szálakból, pamutból, lenből, viszkózból, gyapjúból készült textíliák festhetők. 

Napjainkban forgalmazott anyagok jelentős része azonban, olyan mesterséges szálakból készült, melyek színezése, festése kisipari módszerekkel nem megoldható, ezeket vállalni nem tudjuk. A festésnél eredményt csak akkor érünk el, ha a kiválasztott szín néhány árnyalattal sötétebb az eredetinél, illetve az elfedni kívánt folt színénél. Hypó által kimart folt festéssel nem fedhető el. 

Nappa-, velúr-, irha bőrből készült ruházati termékek tisztítását is vállaljuk. Ezek a termékek igen kényesek a tisztításra, csak szakember által szabad végeztetni, ha azt akarjuk, hogy a lehető legjobb eredményt kapjuk.
Mi egy országosan elismert céget bízunk meg ügyfeleink féltve óvott bőrruházatának tisztításával.
Miért más a bőr, mint a többi ruházati termék? Erre az alábbi ismertető ad Önöknek választ, ami tájékoztat arról is, hogy hogyan bánjunk a bőrruházati termékeinkkel, valamint arról, hogy milyen eredményt várhatunk el a tisztításától.  

Ezt a szolgáltatást egy szőnyegtisztításra specializálódott céggel kötött megállapodás alapján vállaljuk. A szőnyegek méretei miatt speciális gépek szükségeltetnek ehhez a tevékenységhez, ezért nem tudjuk saját szalonunkban végezni ezt a tisztítást. Partner cégünk professzionális gépekkel, speciális tisztítószerekkel, szaktudással és több évtizedes tapasztalattal felvértezve néz szembe a kihívásokkal, eredményesen leküzdve azokat.

Ezt a szolgáltatást korszerű, computer vezérelésű, környezetkímélő, zárt rendszerben, perklór-etilénnel dolgozó, vegytisztító géppel végezzük. A vegytisztítást száraz tisztításnak is szokták nevezni, mivel a vegytisztítógépből tisztán kikerülő ruha száraz, nem nedves, mint a mosás után.

 A textil és a bőr hidrofób és oleofób impregnálása nanotechnológiát használ. A textil hosszantartó védelme víz, szenny, olaj és egyéb szennyeződés előtt. A textil láthatatlan nano impregnálása nem változtatja meg a ruha áteresztőképességét. Bor, kávé, sár és egyéb foltok már a múlté.

Lakossági textíliák mosása

Lakossági ügyfeleink részére a mosás teljes skáláját kínáljuk.
Asztalneműk, ágyneműk, függönyök, egyéb lakástextíliák mellett alsó- és felsőruházati termékek mosását is vállaljuk, amennyiben a tisztítás ezen módját a kezelési útmutató, a textil KRESZ megengedi.
Szalonunkban kizárólag piperemosást végzünk, valamennyi ügyfelünk textíliáját egymástól elkülönítetten kezeljük.
Ennek megfelelően gépparkunkban megtalálhatók a kis kapacitású professzionális mosó- és szárítógépek is, melyek a programok sokaságával alkalmazkodnak az aktuálisan tisztítandó textíliák típusához, szennyezettségük mértékéhez. Korszerű belső kialakításuk révén kíméletesen távolítható el a szennyeződés a textíliákból. 
A makulátlan tisztaság eléréséhez a környezet - barát tisztítószerek mellett környezetkímélő technológiát alkalmazunk, melyet modern gépeink tesznek lehetővé.
Különös hangsúlyt fektetünk a ruhaneműk friss illatára, kellemes tapintására.
A frottír törölköző lágy, az ágynemű ropogós – ha ezt igényli az ügyfél – a függöny lágy esésű, a fehérnemű selymes, a tollkabát habos.
Odafigyelünk, hogy a speciális kezelést igénylő sportruházathoz speciális mosószereket, adalékanyagokat használjunk, használati értékük megőrzése érdekében.

Vendéglátó ipari textíliák mosása

 Éttermek, vendéglők, szállodák, hotelek, panziók nagy mennyiségű ágyneműik asztalneműik tisztítását, minden igényt kielégítően, szakszerűen végezzük.
A fehér és a színes asztalneműk sokszor makacs szennyeződéseit textilkímélő módszerekkel és speciális mosószerek és adalékanyagok segítségével távolítjuk el.
Azon foltokat, amiket mosással – az anyag károsítása nélkül – nem lehet eltüntetni, azokat folttisztító szerek alkalmazásával távolítjuk el a textíliából.
Ipari sík vasalógépünkkel tükörsimává varázsoljuk az ágyneműket, asztalneműket.

Munkaruhák mosása

Élelmiszeripari feldolgozó üzemek speciális szennyezettségű munkaruháinak mosását is végezzük. Professzionális mosószerek és technológiák alkalmazásával biztosítani tudjuk a textilek megfelelő fertőtlenítését, csírátlanítását.

Befejező műveletek

A tisztára mosott, simára vasalt textileket az ügyfelek igényei szerint hajtogatjuk, védő fóliába csomagoljuk, megóvva a ruhaneműket a szállítás során leselkedő szennyeződésektől.