Fontos, hogy kényelmes legyen! - Házhozszállítás

Házhozszállítás
Cégünk 2015 második félévétől elkezdte a tisztítandó textíliák begyűjtéses és visszaszállításos rendszerben történő tisztítását, a piaci igényeket ezzel is jobban követve.

Felvevő helyek

Mohács
MOHÁCS Kossuth u 93.(a Penny mellett) 20/414-1029
Bóly
BÓLY Méteráru bolt Hősök tere 1. 20/213-8791
Pécs
PÉCS Patyolat- Textilszerviz Pécs Pláza 30/989-6427
BAJA
BAJA Rita Ruhajavító Dózsa György út 169. 70/455-4910
PAKS
PAKS Piactéri Ruhaszerviz Villány utca 4. (Piactér) 70/528-5431
Személyre szabott szolgáltatások!
Egyedi áron!

Ezt a szolgáltatást korszerű, computer vezérelésű, környezetkímélő, zárt rendszerben, perklór-etilénnel dolgozó, vegytisztító géppel végezzük. A vegytisztítást száraz tisztításnak is szokták nevezni, mivel a vegytisztítógépből tisztán kikerülő ruha száraz, nem nedves, mint a mosás után.

Általában ezt a tisztítási módszert alkalmazzuk a felsőruházati termékek (öltönyök, szövetkabátok, szövetnadrágok, kosztümök, gyapjú termékek, alkalmi ruhák, stb.) és a lakástextilek (sötétítő függönyök, ágytakarók, bútorhuzatok) tisztítása  során, amennyiben az azt előállító cégek is ezt ajánlják a textil KRESZ révén. Ezek a termékek a víz és a sulykoló hatás következtében elveszíthetik tartásukat, rugalmasságukat, állagukat, filcesedhetnek, megváltoztathatják méreteiket, ezért javasolt ezeknél a textilkímélőbb vegytisztítás.

  • A gépi tisztítás előtt az esetleges foltokat célirányosan megválasztott folttisztító szerekkel kezeljük.
  • A tiszta, foltmentes ruhaneműt vasalás után szépítő finiselésnek vetjük alá.
  • A göböket, bolyhokat eltávolítjuk, a textília felületét - amennyiben olyan jellegű az anyag - lazára bolyhosítjuk, a gyapjúkelméket gőzkefével újjáélesztjük.
  • A nadrágokba az élt vasalópréssel rögzítjük, mely ennek hatására tartósabb lesz, mintha csak vasalnánk bele.
  • A megújított ruhákat viselésre kész állapotban adjuk át.

Esetenként előfordul, hogy a gombok nem tűrik a vegytisztítást. Ilyenkor a gépi kezelés előtt leszedjük azokat, de kiadás előtt minden esetben visszavarrjuk. Szalonunkból vállfára téve, védőfóliával borított csomagolásban vihetik el kedves darabjaikat megrendelőink.